Micky Yoochun Kyeopta + Lyric One Last Cry

Standard

Ahh… nggak tahu kenapa tiba-tiba jadi terpesona sama wajah kyeopta ini. Padahal waktu pertama kali kenal DBSK, paling nggak berminat sama abang Micky, soalnya rambutnya gondrong gitu. Nah, sekarang dia udah rapi, tapi nggak tahu deh ni foto zaman kapan. Yang pasti ni orang emang kyeopta bangeeettt… dan cakepnya itu nggak ngebosenin.

Akhirnya saya jatuh hati gara-gara suaranya yang wooow… smooth… serak-serak lembut gimana gitu… kekeke padahal temen saya yang udah terjun ke dunia per-kpop-an lebih dulu dari saya bilang, kalau dulu di DBSK, Chunie yang kemampuan vokalnya paling di bawah member yang lain. Tapi sekarang dia sudah up grade berjuta kali lipat lebih baik. Aahhhh…. perjuangan memang selalu membuahkan hasil kan? Proud to be Cassie. Proud to support Chunnie. :DDD

Nih bonus lirik One Last Cry yang dinyanyiin abang solo di salah satu konsernya. Video nya cari sendiri ya di mas YOUTUBE, keyword nya pake ‘Micky Yoochun One Last Cry’, and you will fall on him. :DDDD

One Last Cry
[Micky YooChun Solo – 2nd Live Concert ‘O’]

My shattered dreams and broken heart
Are mending on the shelf
I saw you holding hands
standing close to someone else
Now I sit all alone wishing all my feeling was gone
I gave my best to you nothing for me to do
But have one last cry

One last cry before I leave it all behind
I’ve gotta put you outta my mind this time
Stop living a lie, I guess I’m down to my last cry

Cry…

I was here, you were there
Guess we never could agree
While the sun shines on you
I need some love to rain on me
Still I sit all alone wishing all my feeling was gone
Gotta get over you, nothing for me to do
But have one last cry

One last cry before I leave it all behind
I’ve gotta put you outta my mind this time
Stop living a lie, I know I gotta be strong
Cause my life goes on and on and on
And on and on~

I’m gonna dry my eyes
Right after I had my
One last cry

One last cry before I leave it all behind
I’ve gotta put you outta my mind for the very last time
Been living a lie
I guess I’m down
I guess I’m down
I guess I’m down
To my last cry

Source n Credit Lirik:Lyricstime

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s